Masło orzechowe bez dodatku soli i cukru ze względu na swoje wybitne wartości odżywcze jest również skierowane i wyjątkowo cenione przez sportowców, w szczególności uprawiających kulturystykę i fitness.
Największą zaletą i cechą masła Primavika obok niezaprzeczalnych walorów pokarmowych jest jego sposób produkcji utrzymujący najwyższe wartości odżywcze. W odróżnieniu od większości dostępnych produktów tego typu, powstających z wytłoczyn po produkcji oleju arachidowego. Masło Primavika produkowane jest z całych, prażonych orzechów co sprawia, że niemalże jedyny tłuszcz zawarty w tym maśle to bezcenny dla organizmu, przebogaty i naturalny olej arachidowy. Masło Primavika ma niską zawartość cukrów prostych i niski Indeks Glikemiczny. Jego naturalny, głęboko orzechowy smak bardzo dobrze komponuje się zarówno z serami, wędlinami, pomidorami, ogórkami lub papryką, jak i miodem, dżemem, konfiturami oraz owocami. Świetnie nadaje się na śniadanie, drugie śniadanie, lunch, przekąskę a także energetyczny posiłek dla aktywnych umysłowo i fizyczne.
Masło orzechowe bez dodatku soli i cukru zostało zamknięte w szklanym słoiczku z nakrętką, która umożliwia wartościowe przechowywanie produktu.
www.primavika.pl
Producent: Primavika
Opakowanie: 350 g
Cena: ok. 12 zł
tagi: Primavika , masło orzechowe ,
Przychody gastronomiczne restauracji pod szyldami SPHINX...
Grupa Kapitałowa Dr. Miele Cosmed Group w sprawozdaniu...
Głównie w domu, odpoczywając, a jeśli na wyjedzie, to...
Niezbędna jest budowa agroportów i rozwój połączeń...
66,6% dorosłych Polaków odczuwa przynajmniej jeden z...
Ministerstwo Sprawiedliwości planuje utworzenie e-Sądu...
W adaptacji wspierają rolników nowe technologie ...