W wiosennej ofercie marki Stoczek pojawiło się więcej dżemów niskosłodzonych, ze zmniejszoną zawartością cukru. Na sklepowych półkach znajdują się m. in. dżemy truskawkowe, wiśniowe, brzoskwiniowe, z czarnej porzeczki, malinowe oraz z owoców leśnych. Wśród proponowanych produktów klienci znajdą także wysokosłodzone dżemy - truskawkowy i wiśniowy oraz tradycyjnie wytwarzane powidła śliwkowe.
Dżemy są dostępne w nowych, odświeżonych, wiosennych opakowaniach, co pozwala na ich jeszcze lepszą ekspozycję na sklepowych półkach. Nowa, bardziej czytelna szata graficzna ułatwia identyfikację kategorii i smaku przetworów.
Odmienione dżemy Stoczka zawierają większą ilość owoców niż dotychczas produkowane przetwory tej marki. Przygotowywane są na bazie wyłącznie naturalnych owoców - w sezonie świeżych, zimą mrożonych - według tradycyjnych przepisów polskich gospodyń. Do ich produkcji wykorzystuje się wyłącznie naturalne produkty, bez konserwantów, sztucznych barwników i aromatów.
Sugerowana cena 280 g opakowania dżemu to 3,20 zł.
(A.S.)
tagi: Makarony Polskie ,
W I kwartale br. liczba załatwionych spraw frankowych w...
Transakcja sprzedaży obejmowała portfolio sześciu dużych...
Dzisiaj, na terenie zakładu produkcyjnego Grupy MLEKOVITA w...
Wykonawcy muszą się przygotować na problemy z...
Sprawdź kod PKD swojej działalności i otrzymaj dofinansowanie...
Obok konkurencji z Ukrainy są nim także liczni pośrednicy...
Zapał osłabia niestabilna sytuacja geopolityczna...
Z danych udostępnionych przez Ministerstwo Finansów, w...