Już 18 czerwca w samo południe, na otwartym terenie w nowej części kompleksu Pałacu Term Saturna w Czeladzi zostaną odpalone grille wraz z potężną dawką wyszukanego smaku. Uczestnicy będą mieli okazje poznać nową linię sosów BBQUE, ketchupy i musztardy premium oraz relishe Develey. To nie wszystko – dania w menu podbije rodzina smaków kultowych sosów TABASCO®. Organizatorzy zapewniają, iż uczestnicy będą zaskoczeni, jak wiele można jeszcze odkryć niuansów, w tak popularnym wśród Polaków grillowaniu. Zaproszeni Szefowie zadbają o niezapomniane wrażenia smakowe. Przed uczestnikami prawdziwa uczta kulinarna, której najlepszy smak dopełnią produkty Paczki z Rusiborza, czy sery Hochland oraz produkty marki Lutner.
Swoje kreatywne i niezwykle smakowite kulinarne propozycje zaprezentują znani i lubiani Szefowie Kuchni, prawdziwi mistrzowie sztuki grillowania. W trakcie 8 godzin Festiwalu - odwiedzający będą mieli okazję spotkać się m.in. z Katarzyną Gubałą, Kubą Steuermarkiem, Tomkiem Jakubiakiem, Patrykiem Dziamskim, Szymonem Czerwińskim, Marcinem Molikiem, Sebastianem Wilczkiem, Kacprem Salzmanem, Gerardem Rytterem. Wielbiciele trunków również mogą liczyć na wyborne propozycje, o które zadba Maciej Szymański.
Celem Organizatorów Festiwalu jest promowanie zdrowego stylu życia. Serwowane menu będzie przyrządzone z najwyższej jakości składników. Zaprezentowane zostaną różne metody grillowania, by poszerzyć wiedzę Konsumentów w zakresie właściwego grillowania. Serwowane menu zostanie przyrządzone na profesjonalnej linii Weber Grill Polska.
Dalsze szczegóły oraz wszelkie kolejne informacje publikowane są na profilu wydarzenia
https://www.facebook.com/events/206618977632828