Wiadomości

Za drzwiami fabryki Grycan

Czwartek, 21 lutego 2013 Autor: Monika Dawiec,
20 lutego Państwo Elżbieta i Zbigniew Grycan zabrali zaproszonych gości na wyprawę do magicznego świata lodów...

Po raz pierwszy w historii firmy jej Właściciele uchylili rąbka tajemnicy i otworzyli drzwi do swojej niezwykłej fabryki w Wiązownej koło Warszawy.

Zaproszeni goście, w tym Redakcja miesięcznika Hurt & Detal, mieli przyjemnosć zobaczyć w jaki sposób powstają ulubione smaki lodów wielu Polaków. Krok po kroku śledziliśmy pracę w zakładzie produkcyjnym Grycan.

Przewodnikami po fabryce byli nie kto inny jak Elżbieta i Zbigniew Grycan wraz z córkami. Z Właścicielami o rodzinnej pasji, zaskakujących nowościach produktowych i planach firmy na rok 2013 rozmawiała Marzena Rogalska.

Podczas spotkania prasowego został zaprezentowany nowy smak lodów. To wyjątkowa seria lodów jogurtowych w wiosennym menu marki Grycan – Lody od pokoleń.

tagi: Grycan , lody od pokoleń , smaki , lody , fabryka , Majdan , Wiązowna ,