Po raz pierwszy w historii firmy jej Właściciele uchylili rąbka tajemnicy i otworzyli drzwi do swojej niezwykłej fabryki w Wiązownej koło Warszawy.
Zaproszeni goście, w tym Redakcja miesięcznika Hurt & Detal, mieli przyjemnosć zobaczyć w jaki sposób powstają ulubione smaki lodów wielu Polaków. Krok po kroku śledziliśmy pracę w zakładzie produkcyjnym Grycan.
Przewodnikami po fabryce byli nie kto inny jak Elżbieta i Zbigniew Grycan wraz z córkami. Z Właścicielami o rodzinnej pasji, zaskakujących nowościach produktowych i planach firmy na rok 2013 rozmawiała Marzena Rogalska.
Podczas spotkania prasowego został zaprezentowany nowy smak lodów. To wyjątkowa seria lodów jogurtowych w wiosennym menu marki Grycan – Lody od pokoleń.
tagi: Grycan , lody od pokoleń , smaki , lody , fabryka , Majdan , Wiązowna ,
Według danych National Wine Agency of Georgia (LEPL) w ciągu...
Jak wynika z raportu UCE RESEARCH, Hiper-Com Poland i Grupy...
Niezbędna jest budowa agroportów i rozwój połączeń...
66,6% dorosłych Polaków odczuwa przynajmniej jeden z...
Ministerstwo Sprawiedliwości planuje utworzenie e-Sądu...
W adaptacji wspierają rolników nowe technologie ...
Jak podaje ZUS, w ub.r. łączna liczba dni absencji chorobowej...