Masło orzechowe bez dodatku soli i cukru ze względu na swoje wybitne wartości odżywcze jest również skierowane i wyjątkowo cenione przez sportowców, w szczególności uprawiających kulturystykę i fitness.
Największą zaletą i cechą masła Primavika obok niezaprzeczalnych walorów pokarmowych jest jego sposób produkcji utrzymujący najwyższe wartości odżywcze. W odróżnieniu od większości dostępnych produktów tego typu, powstających z wytłoczyn po produkcji oleju arachidowego. Masło Primavika produkowane jest z całych, prażonych orzechów co sprawia, że niemalże jedyny tłuszcz zawarty w tym maśle to bezcenny dla organizmu, przebogaty i naturalny olej arachidowy. Masło Primavika ma niską zawartość cukrów prostych i niski Indeks Glikemiczny. Jego naturalny, głęboko orzechowy smak bardzo dobrze komponuje się zarówno z serami, wędlinami, pomidorami, ogórkami lub papryką, jak i miodem, dżemem, konfiturami oraz owocami. Świetnie nadaje się na śniadanie, drugie śniadanie, lunch, przekąskę a także energetyczny posiłek dla aktywnych umysłowo i fizyczne.
Masło orzechowe bez dodatku soli i cukru zostało zamknięte w szklanym słoiczku z nakrętką, która umożliwia wartościowe przechowywanie produktu.
www.primavika.pl
Producent: Primavika
Opakowanie: 350 g
Cena: ok. 12 zł
tagi: Primavika , masło orzechowe ,
Bolt ogłasza powołanie Łukasza Turczyńskiego na stanowisko...
W kwietniu br. codzienne zakupy w sklepach zdrożały średnio...
49,1% Polaków przyznaje, że ich obecna sytuacja finansowa...
Co ósmy wciąż jednak nie potrafi ich wskazać...
Obecnie 49,1% Polaków dobrze ocenia swoją sytuację...
Platforma strategicznego dialogu w Warszawie i Waszyngtonie...
Kobiety wciąż są w mniejszości we władzach spółek...
Eksperci szacują, że niewyspani pracownicy mogą kosztować...