Z rynku FMCG

NORTH COAST zaprasza na wielkie święto kuchni włosko-hiszpańskiej w Auchan

Wtorek, 23 kwietnia 2024
NORTH COAST w dniach 9 do 21. maja zaprasza na wielkie święto kuchni włosko-hiszpańskiej w Auchan, gdzie klienci będą mieli okazję odkryć wiele nowości od czołowych dostawców, tego największego w Polsce dystrybutora śródziemnomorskich produktów spożywczych premium.
Wśród wyjątkowych propozycji znajdą się m.in. gotowe kremowe zupy Cirio z ciecierzycy, fasoli oraz pomidorów w ekologicznych opakowaniach kartonowych. Zupy te czarują nie tylko wyjątkowym smakiem, lecz także wysoką jakością składników i starannym przygotowaniem. To pyszne i pożywne dania, idealne na szybki lunch w pracy, czy jako pożywna przekąska w ciągu dnia. Ich szybkie przygotowanie sprawia, że są doskonałą opcją dla zabieganych osób, które pomimo braku czasu nie chcą rezygnować z pełnowartościowego i zdrowego posiłku oraz doskonałego smaku tradycyjnej zupy jak u włoskiej mammy.

Majowymi nowościami w Auchan będą także keczup i sos barbecue Cirio dostępne w praktycznych saszetkach. Dzięki poręcznej formie, są idealne na różne okazje – od grillowania w ogrodzie, przez pikniki w parku, po wycieczki za miasto. Oba produkty to 100% włoskich pomidorów ze zrównoważonych upraw, przetworzonych w ciągu 24 godzin od zbioru, bez dodatków barwników czy konserwantów. Dzięki temu jak wszystkie produkty Cirio zachowują cenne wartości, pachną oraz smakują świeżymi pomidorami.



NORTH COAST
www.northcoast.pl



tagi: NORTH COAST , Auchan , rynek spożywczy , sprzedaż , handel , konsument , FMCG , hurt , detal , produkty spożywcze , nowości , przemysł spożywczy , sieci handlowe , sklepy spożywcze ,