Nowości

Mąki bezglutenowe INCOLA w nowych opakowaniach

Wtorek, 20 lutego 2024
Wielkanocne bezglutenowe mazurki i ciasta upieką się idealnie dzięki certyfikowanym mąkom marki INCOLA. Prezentujemy pięć mąk jednorodnych w nowych opakowaniach. Już na pierwszy rzut oka wiadomo z jakich roślin każda mąka powstała. Dzięki QR kodom na opakowaniach użytkownicy mąk z łatwością odnajdą przepisy, nie tylko na ciasta i ciasteczka. Mąki kasztanowa, gryczana, jaglana, kokosowa i z ciecierzycy mają certyfikat „przekreślonego kłosa” – to ważna informacja dla osób chorych na celiakię.

tagi: mąki bezglutenowe , INCOLA , rynek spożywczy , sprzedaż , handel , konsument , FMCG , hurt , detal , produkty spożywcze , nowości , przemysł spożywczy , sieci handlowe , sklepy spożywcze ,