Kategorie produktów

Twarogowe innowacje w Hochland Food Service

Piątek, 22 stycznia 2021
Sery twarogowe w portfelu Hochland Professional mają szerokie zastosowanie co jest ich przewagą nad konkurencją: używane są do produkcji sushi, dań gotowych (pierogi, lazanie, naleśniki), przekąsek, kanapek, serników i deserów. Praktycznie każdy koncept gastronomiczny i producent dań gotowych korzysta z tego typu serów. Hochland Professional proponuje dwie marki: Cremette i Creamland.
Cremette jest serem twarogowym premium, to produkt z najwyższej półki, prawdziwy ser-orkiestra. Creamland to nowa odsłona znanego i lubianego przez polskich konsumentów sera Kanapkowego. Oferowane jest w czterech wariantach smakowych: śmietankowym, z szynką, z ogórkiem i koperkiem oraz z prażoną cebulką. Przygotowano pełen rebranding tego produktu, dopasowany do potrzeb branży gastronomicznej i B2B: od nowej nazwy, logotypu i kolorowej etykiety, przez stworzenie receptur dla profesjonalistów, po film wizerunkowy i materiały edukacyjne dla klientów.

Więcej informacji i inspiracji na stronie internetowej: www.hochlandprofessional.pl


tagi: Hochland Food Service , sery , sery twarogowe , Cremette , Creamland , produkty mleczarskie , sprzedaż , handel , produkcja , rynek spożywczy , FMCG ,