Kategorie produktów

Kajmak Kuchmistrza

Czwartek, 10 grudnia 2020 HURT & DETAL Nr 12/178. Grudzień 2020
Kajmak Kuchmistrza to gęsta, kremowa masa krówkowa. Oferowana w wygodnej tubie w formie gotowej do użycia znakomicie sprawdzi się jako składnik deserów i wszelkiego rodzaju słodkich potraw. Doskonały do naleśników, gofrów i wafli, znakomicie wzbogaca też smak kremów tortowych, lodów i deserów. Kajmak Kuchmistrza świetnie sprawdzi się do wypełniania kruchych babeczek i ciastek oraz dekoracji domowych muffinek. Można go wykorzystać do przygotowania i dekoracji serników i miodowników. Nadaje się również do kanapek „na słodko”: do smarowania pieczywa czy jako dodatek do przekąsek z twarogiem. W tubie 350 g dostępne są dwa warianty smakowe: klasyczny i czekoladowy.

tagi: Kajmak Kuchmistrza , masa krówkowa , Mlekovita , produkty spożywcze , rynek spożywczy , sprzedaż , handel , konsument ,