Wieczorem 14 listopada w sali bankietowej przy Zakładach Mięsnych „Pekpol Ostrołęka" pracownicy, kontrahenci, przyjaciele firmy, władze miasta i powiatu świętowali jubileusz 35 lat firmy. To wyjątkowe wydarzenie rozpoczął przemową Prezes Zakładów, Tomasz Łączyński. Opowiedział zgromadzonym gościom burzliwą historię przedsiębiorstwa, przedstawił jej plany i strategie. Z okazji urodzin składano gratulacje, były prezenty i olbrzymi tort. Nie zapomniano także o najstarszych stażem pracownikach - 18 osób, które pracuje w zakładach 35 lat, obdarowano odznaką honorową Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi „Zasłużony dla rolnictwa". Przedstawiciele zakładów złożyli podziękowania dostawcom
i kontrahentom firmy.
Podczas wieczoru można było skosztować smaku głównych marek wędlin np. wędlin z linii Dębowa, czy Kurpiowska Chata. Niesamowite wrażenie robiła szynka z nogą, cieszyła się ona dużym zainteresowaniem gości.
Po części oficjalnej rozpoczęła się zabawa, która trwała do białego rana. Pracownicy oraz kontrahenci i przyjaciele tańczyli przy przebojach lat 80-tych i współczesnych granych
na żywo.
TM
tagi: pekpol ,
Całkowite zadłużenie segmentu food trucków nadal utrzymuje...
W roku jubileuszu 35-lecia Grupa Colian potwierdza swoją...
Komentarz Prezesa Polskiej Izby Handlu...
13,6 dnia – takie terminy przelewów firmy MŚP zapisywały...
Rolnictwo może odegrać znaczącą rolę w niwelowaniu...
Impulsem dla szarej strefy są krajowe podwyżki akcyzy i...
Rada Ministrów przyjęła projekt nowelizacji ustawy o...