Z kolei medaliony skrywające wspaniale topiący się ser, będą idealne dla wszystkich fanów intensywnego i bogatego smaku. W wersji na ciepło, z cienką skórką i cudownie miękkim wnętrzem. Można je serwować samodzielnie jako sycące danie lub dodatek do sałatek czy mięs. Elementem grillowego menu są także sałatki. Aby nadać im oryginalny i wyrazisty smak, Hochland proponuje sery typu greckiego. Do wyboru jest klasyczna wersja w bloczku lub kostkach, a także ser w gotowej zalewie oleju z oliwkami i papryką lub nowej wersji smakowej z ziołami. Wystarczy dodać sałatę lub inne ulubione warzywa i pyszne danie w śródziemnomorskim klimacie gotowe. To wygoda i doskonały smak w jednym.
Jacek Wyrzykiewicz
PR & Marketing Services Manager
Hochland Polska
tagi: Jacek , Wyrzykiewicz , Hochland , Polska , Sery , grill ,
Ceny kakao na światowych giełdach szybko się nie...
Wśród Polaków, którzy będą grillować w majówkę, 88,7%...
Przychody gastronomiczne restauracji pod szyldami SPHINX...
Bilans integracji z UE jednoznacznie na plus...
Sektorami przyszłości są nowe technologie i zielona...
41 proc. skorzystało z dotacji unijnych, a 58 proc. ma to w...
Głównie w domu, odpoczywając, a jeśli na wyjedzie, to...
Niezbędna jest budowa agroportów i rozwój połączeń...