Celem konferencji jest szczegółowe zapoznanie uczestników z aktualnym stanem prawnym i naukowym z zakresu higieny produkcji, składu produktów, postępowania w sytuacjach kryzysowych, znakowanie produktów.
Konferencja kierowana jest do przedsiębiorstw branży spożywczej a szczególności dla pracowników firm produkcyjnych - pracowników działów produkcji, zapewnienia jakości, technologii, a także dla osób odpowiedzialnymi za sprawy legislacyjne.
Więcej informacji na stronie: www.pfpz.pl
źródło: PFPŻ ZP
tagi: akademia , PFPŻ ZP , jakość , bezpieczeństwo , żywność ,
Zakończyła się XXVII edycja Targów Biznes Żywność...
Spółka na ostatniej prostej realizacji rocznego planu EBITDA...
Justyna Roguz z ponad 13-letnim doświadczeniem w sieciach...
Do zmian muszą się dostosować także małe przedsiębiorstwa...
Z początkiem stycznia 2025 roku Polska obejmie rotacyjną...
Najpopularniejszym instrumentem oszczędzania w tej grupie...
Firmy muszą zmienić podejście do zużycia energii...
Ewentualna wygrana Donalda Trumpa będzie bardziej...