W trakcie przeprowadzonych dotychczas certyfikacji, eksperci wyróżnili trzy wyroby marki SERTOP: Ser topiony Złoty Ementaler, Ser smażony domowy chudy z kminkiem oraz Ser topiony Oscar z szynką. Podczas kwietniowego audytu grono ekspertów będzie miało okazję spróbować kolejnego produktu marki SERTOP - Sera topionego śmietankowego ziołowego z czosnkiem w kostce o wadze 100 g.
Serek ten charakteryzuje się niepowtarzalnym, wyszukanym smakiem i zawiera łatwo przyswajalne białko, tłuszcz, witaminy, sole mineralne oraz mikroelementy, czyli składniki, które stanowią o wysokiej wartości odżywczej serów topionych.
Wszystkie serki SERTOP produkowane są z najwyższej jakości surowców mleczarskich, sprowadzanych z czystych ekologicznie terenów Mazur, Podlasia, Podhala i Bieszczad. Sprawdzona technologia produkcji, tradycyjne receptury, najlepsze surowce oraz ścisła kontrola na każdym etapie produkcji to tajniki sukcesu firmy SERTOP, gwarantujące wysoką jakość wyrobów tej marki.
tagi: serki , topione , SERTOP , Doceń Polskie ,
Znamy laureatów Sustainability Awards For Retail! Podczas...
Należąca do koncernu FoodWell marka Bakalland dołączyła do...
Trwają prace nad nową ustawą o Rzeczniku MŚP...
Zawirowania w światowym handlu...
Rodzimym firmom przyda się promocja ze strony instytucji...
Firmy skupiają się na gromadzeniu zapasów...
Światowi dostawcy nie nadążają z dostawami do Polski...