Wiadomości

SERTOP walczy o kolejne godło Doceń Polskie

Wtorek, 01 kwietnia 2014 Autor: Maja Święcka,
Serki topione SERTOP kolejny raz będą oceniane przez członków Loży Ekspertów programu Doceń Polskie.

W trakcie przeprowadzonych dotychczas certyfikacji, eksperci wyróżnili trzy wyroby marki SERTOP: Ser topiony Złoty Ementaler, Ser smażony domowy chudy z kminkiem oraz Ser topiony Oscar z szynką. Podczas kwietniowego audytu grono ekspertów będzie miało okazję spróbować kolejnego produktu marki SERTOP - Sera topionego śmietankowego ziołowego z czosnkiem w kostce o wadze 100 g.

Serek ten charakteryzuje się niepowtarzalnym, wyszukanym smakiem i zawiera łatwo przyswajalne białko, tłuszcz, witaminy, sole mineralne oraz mikroelementy, czyli składniki, które stanowią o wysokiej wartości odżywczej serów topionych.

Wszystkie serki SERTOP produkowane są z najwyższej jakości surowców mleczarskich, sprowadzanych z czystych ekologicznie terenów Mazur, Podlasia, Podhala i Bieszczad. Sprawdzona technologia produkcji, tradycyjne receptury, najlepsze surowce oraz ścisła kontrola na każdym etapie produkcji to tajniki sukcesu firmy SERTOP, gwarantujące wysoką jakość wyrobów tej marki.

tagi: serki , topione , SERTOP , Doceń Polskie ,