System Gwarantowanej Jakości Żywności QAFP powstał w 2009 roku z inicjatywy Unii Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego. Jest to multiproduktowy, krajowy system jakości żywności dotyczący kulinarnego mięsa wieprzowego, mięsa z piersi kurczaka, indyka i gęsi, a także wędlin. Oznacza nie tylko kontrolę na każdym etapie produkcji gwarantującą najwyższą jakość, ale także powtarzalny, wspaniały smak.
W wyniku działań promocyjnych prowadzonych przez UPEMI i Krajową Radę Drobiarską, znajomość znaku QAFP wśród polskich konsumentów wynosi 8%.
tagi: Roldrob , certyfikat , System Gwarantowanej Jakości Żywności , QAFP , UPEMI ,
Wraz z początkiem lipca funkcję Dyrektora Marketingu...
Najpierw wprowadzenie podatku akcyzowego na saszetki...
Wstępne obliczenia sugerują, że trwające fale upałów w...
Ze wstępnych danych Ministerstwa Rodziny, Pracy i Polityki...
Przedsiębiorcy wskazują, jak zaktywizować cztery wykluczone...
Jak wynika z analizy danych MRiT, w maju liczba wniosków...
Według najnowszego rynkowego raportu, obecnie 18,4% Polaków...