Manufaktura Draży Czekoladowych w konkursie na najlepszy produkt Międzynarodowych Targów Gastronomicznych EUROGASTRO 2013 otrzymała wyróżnienie w kategorii „Żywność i napoje dla gastronomii” za migdały w mlecznej czekoladzie z kardamonem. Oryginalna kompozycja chrupiących migdałów, aksamitnej mlecznej czekolady i orientalnego kardamonu to innowacyjne połączenie smakowe. Idealna przekąska nie tylko do kawy i herbaty!
tagi: Międzynarodowy Instytut i Jakości w Brukseli , Manufaktura Draży Czekoladowych , DOTI , Certyfikat Superior Taste Award 2013 , kandyzowane wiśnie w czekoladzie ,
Wraz z początkiem lipca funkcję Dyrektora Marketingu...
Najpierw wprowadzenie podatku akcyzowego na saszetki...
Wstępne obliczenia sugerują, że trwające fale upałów w...
Ze wstępnych danych Ministerstwa Rodziny, Pracy i Polityki...
Przedsiębiorcy wskazują, jak zaktywizować cztery wykluczone...
Jak wynika z analizy danych MRiT, w maju liczba wniosków...
Według najnowszego rynkowego raportu, obecnie 18,4% Polaków...