Składniki:
• 1 bagietka
• 1 opakowanie serka śmietankowego SERTOP
• Garść truskawek
• Wyparzona i pokrojona w cienkie plastry pomarańcz
• Kiełki lucerny lub brokuła
• Kilka plastrów szynki parmeńskiej lub polędwicy łososiowej
Przygotowanie:
bagietkę kroimy na małe kanapeczki, każdy kawałek smarujemy serkiem topionym. Na jednej części układamy połówki truskawek, na drugiej plastry szynki i pomarańczy oraz kiełki lucerny lub brokuła.
Więcej przepisów na: www.sertop.com.pl
tagi: Sertop , ser , serek , topiony , kanapka , kanapki ,
Restauracje działające w sieci Sfinks Polska wypracowały w...
Anna Miernikiewicz objęła stanowisko Prezes Zarządu VIVE...
13,6 dnia – takie terminy przelewów firmy MŚP zapisywały...
Rolnictwo może odegrać znaczącą rolę w niwelowaniu...
Impulsem dla szarej strefy są krajowe podwyżki akcyzy i...
Rada Ministrów przyjęła projekt nowelizacji ustawy o...
Nabór wniosków ruszy w sierpniu...