Składniki:
• Opakowanie serka śmietankowego SERTOP
• Truskawki
• Drewniane patyczki
Przygotowanie:
Serek kroimy w kosteczkę, truskawki kroimy na dwie części i układamy na porcjach serka. Wbijamy patyczki i gotowe! To, jak podamy koreczki zależy wyłącznie od naszej inwencji. Zaserwowane na drewnianej desce wyglądają niezwykle apetycznie!
www.sertop.com.pl
Więcej niezwykle ciekawych i apetycznych przepisów znajdziecie Państwo w STREFIE KUPCA w dziale Czytelnia. Serdecznie polecam!
tagi: Sertop , ser , serek , topiony , truskawki , koreczki ,
Restauracje działające w sieci Sfinks Polska wypracowały w...
Anna Miernikiewicz objęła stanowisko Prezes Zarządu VIVE...
13,6 dnia – takie terminy przelewów firmy MŚP zapisywały...
Rolnictwo może odegrać znaczącą rolę w niwelowaniu...
Impulsem dla szarej strefy są krajowe podwyżki akcyzy i...
Rada Ministrów przyjęła projekt nowelizacji ustawy o...
Nabór wniosków ruszy w sierpniu...