Godłem programu nagrodzone zostały:
- mięso z uda kurczaka bez kości i skóry MAP oraz
- filet z piersi kurczaka MAP
Wyróżnienie Doceń Polskie przyznawane jest przez Lożę Ekspertów, która ocenia wszystkie artykuły spożywcze biorące udział w programie i wystawia im noty w trzech aspektach. Pod uwagę brane są: smak, wygląd oraz stosunek jakości produktu do jego ceny. Honorowy patronat nad programem, od samego początku jego funkcjonowania, sprawuje Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi.
tagi: Nasz Kurczak , certyfikat , Doceń polskie , WIPASZ ,
Znamy laureatów Sustainability Awards For Retail! Podczas...
Należąca do koncernu FoodWell marka Bakalland dołączyła do...
Trwają prace nad nową ustawą o Rzeczniku MŚP...
Zawirowania w światowym handlu...
Rodzimym firmom przyda się promocja ze strony instytucji...
Firmy skupiają się na gromadzeniu zapasów...
Światowi dostawcy nie nadążają z dostawami do Polski...