Godłem programu nagrodzone zostały:
- mięso z uda kurczaka bez kości i skóry MAP oraz
- filet z piersi kurczaka MAP
Wyróżnienie Doceń Polskie przyznawane jest przez Lożę Ekspertów, która ocenia wszystkie artykuły spożywcze biorące udział w programie i wystawia im noty w trzech aspektach. Pod uwagę brane są: smak, wygląd oraz stosunek jakości produktu do jego ceny. Honorowy patronat nad programem, od samego początku jego funkcjonowania, sprawuje Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi.
tagi: Nasz Kurczak , certyfikat , Doceń polskie , WIPASZ ,
71 proc. osób po 60. roku życia chce pracować. Główną...
Z analizy ekspozycji półkowej przeprowadzonej przez firmę...
Obecnie 49,1% Polaków dobrze ocenia swoją sytuację...
Platforma strategicznego dialogu w Warszawie i Waszyngtonie...
Kobiety wciąż są w mniejszości we władzach spółek...
Eksperci szacują, że niewyspani pracownicy mogą kosztować...
Trwają prace nad nową ustawą o Rzeczniku MŚP...