Pasta jajeczna
Składniki:
• 100g serka topionego firmy SERTOP (np. złoty ementaler, holenderski, gouda, cheddar lub tylżycki)
• żółtko jajka
• łyżeczka masła
• szczypiorek
Przygotowanie:
Serek topiony rozetrzeć z ugotowanym (przetartym przez sitko) żółtkiem, odrobiną masła i drobno pokrojonym szczypiorkiem. Następnie wymieszać. Podawać na kanapkach lub wykorzystać jako farsz.
Pasta z makreli
Składniki:
• 100g serka topionego firmy SERTOP (np. złoty ementaler, holenderski, gouda, cheddar lub tylżycki)
• 30g filetu z wędzonej makreli
• mała cebulka
Przygotowanie:
Serek topiony rozetrzeć z wędzoną makrelą na jednolitą masę. Dodać drobno pokrojoną cebulkę. Składniki wymieszać. Podawać na kanapkach lub wykorzystać jako farsz.
Więcej przepisów na: www.sertop.com.pl
tagi: Sertop , ser , serek , pasta ,
Restauracje działające w sieci Sfinks Polska wypracowały w...
Anna Miernikiewicz objęła stanowisko Prezes Zarządu VIVE...
13,6 dnia – takie terminy przelewów firmy MŚP zapisywały...
Rolnictwo może odegrać znaczącą rolę w niwelowaniu...
Impulsem dla szarej strefy są krajowe podwyżki akcyzy i...
Rada Ministrów przyjęła projekt nowelizacji ustawy o...
Nabór wniosków ruszy w sierpniu...