Pasta jajeczna
Składniki:
• 100g serka topionego firmy SERTOP (np. złoty ementaler, holenderski, gouda, cheddar lub tylżycki)
• żółtko jajka
• łyżeczka masła
• szczypiorek
Przygotowanie:
Serek topiony rozetrzeć z ugotowanym (przetartym przez sitko) żółtkiem, odrobiną masła i drobno pokrojonym szczypiorkiem. Następnie wymieszać. Podawać na kanapkach lub wykorzystać jako farsz.
Pasta z makreli
Składniki:
• 100g serka topionego firmy SERTOP (np. złoty ementaler, holenderski, gouda, cheddar lub tylżycki)
• 30g filetu z wędzonej makreli
• mała cebulka
Przygotowanie:
Serek topiony rozetrzeć z wędzoną makrelą na jednolitą masę. Dodać drobno pokrojoną cebulkę. Składniki wymieszać. Podawać na kanapkach lub wykorzystać jako farsz.
Więcej przepisów na: www.sertop.com.pl
tagi: Sertop , ser , serek , pasta ,
W kwietniu ceny w sklepach wzrosły rdr. średnio o 5,6%, czyli...
Grupa Eurocash w pierwszym kwartale 2025 r. wypracowała 6,9...
W I kw. 2025 r. stwierdzono 9,3 tys. przestępstw kradzieży w...
Mennica Skarbowa odnotowała około 50-procentowy wzrost...
Co ósmy wciąż jednak nie potrafi ich wskazać...
Obecnie 49,1% Polaków dobrze ocenia swoją sytuację...
Platforma strategicznego dialogu w Warszawie i Waszyngtonie...
Kobiety wciąż są w mniejszości we władzach spółek...