QAFP (Quality Assurance for Food Products) to Program Gwarantowanej Jakości Żywności. Jest to pierwszy drobiarski system jakości w Polsce. Powstał on z myślą o tym, aby dostarczyć konsumentowi produkt klasy premium.
Mięso drobiowe z logo QAFP powstaje bez nastrzyków, posypek czy wprowadzania jakichkolwiek substancji dodatkowych. O wysokie standardy dba się na każdym etapie produkcji, począwszy od doboru najlepszych piskląt, poprzez ich hodowlę, która odbywa się bez udziału antybiotyków, hormonów i stymulatorów wzrostu, aż po atrakcyjną prezentację w sklepach.
tagi: QAFP , Wipasz , zakłąd mięsny , znak jakości ,
W tym roku Browar Okocim świętuje 180-lecie istnienia. Z tej...
Znamy laureatów Sustainability Awards For Retail! Podczas...
Grupa wypracowała stabilne wyniki finansowe na poziomie 287,4...
Eksperci szacują, że niewyspani pracownicy mogą kosztować...
Trwają prace nad nową ustawą o Rzeczniku MŚP...
Zawirowania w światowym handlu...
Rodzimym firmom przyda się promocja ze strony instytucji...
Firmy skupiają się na gromadzeniu zapasów...