W szkoleniach organizowanych w Centrum HoReCa w Akademii Efektywnej Przedsiębiorczości wzięło udział prawie 6 000 osób z branży gastronomicznej. Największą popularnością cieszyły się kursy "Serwis Kelnerski", "Szkolenie Barmańskie" oraz "Zupy w Kuchni Międzynarodowej" i "5 Dań z Wołowiny, 5 Dań z Cielęciny". Wśród innych szkoleń organizowanych w Akademii Efektywnej Przedsiębiorczości znalazły się m.in. „Dania flambirowane przy gościu”, „10 najpopularniejszych deserów”, czy „10 najpopularniejszych potraw kuchni orientalnej”. Prowadzone były również kursy baristyczne, czyli „RIOBA – szkolenie z przygotowywania kawy”.
Ze szkoleń dla detalistów i przedsiębiorców z branży HoReCa organizowanych w halach MAKRO w ciągu całego roku skorzystało ponad 1600 osób. Znalazły się wśród nich m.in. „Skuteczny marketing w gastronomii”, „Zarządzanie personelem w gastronomii”, „Skuteczny merchendising” czy „Prawo podatkowe dla sklepu detalicznego”.
Akademia Efektywnej Przedsiębiorczości MAKRO działa od kwietnia 2012 roku (wcześniej funkcjonowała pod nazwą MAKRO Centrum Rozwoju Firm). Oferowane w jej ramach szkolenia dla przedsiębiorców są częściowo współtworzone z Akademią Leona Koźmińskiego, która według prestiżowego rankingu „European Business Schools Ranking 2012” dziennika „Financial Times” jest najlepszą uczelnią biznesową w Polsce i w rejonie Europy Środkowo – Wschodniej.
Więcej informacji na temat szkoleń oferowanych przez Akademię Efektywnej Przedsiębiorczości znaleźć można na stronie www.akademiamakro.pl.
tagi: hurtownie , MAKRO , Cash & Carry , detaliści , szkolenia , Akademia Efektywnej Przedsiębiorczości , centrum szkoleniowe ,
Znamy laureatów Sustainability Awards For Retail! Podczas...
Należąca do koncernu FoodWell marka Bakalland dołączyła do...
Trwają prace nad nową ustawą o Rzeczniku MŚP...
Zawirowania w światowym handlu...
Rodzimym firmom przyda się promocja ze strony instytucji...
Firmy skupiają się na gromadzeniu zapasów...
Światowi dostawcy nie nadążają z dostawami do Polski...