Nowości

Barszcz czerwony na 3 sposoby

Piątek, 26 października 2012 Autor: Maja Święcka,
Barszcz czerwony Kucharek instant wyróżnia się wybornym, głębokim smakiem i aromatem najczystszej esencji buraków i przypraw, a także piękną, bordową i apetyczną barwą. Podany z uszkami zrobi wrażenie na wigilijnym stole, raz wypróbowany stanie się ulubioną zupą także na co dzień.

Barszcz czerwony Kucharek instant wyróżnia się wybornym, głębokim smakiem i aromatem najczystszej esencji buraków i przypraw, a także piękną, bordową i apetyczną barwą. Podany z uszkami zrobi wrażenie na wigilijnym stole, raz wypróbowany stanie się ulubioną zupą także na co dzień. Teraz Kucharek oferuje Barszcz czerwony na 3 sposoby. Obok klasycznego, tradycyjnego przepisu na barszcz oferuje zupełnie nowe, atrakcyjne i smakowite pomysły na przygotowanie tej popularnej zupy.  Nowy barszcz łączy w sobie zalety szybkiej w przygotowaniu zupy z intrygującymi propozycjami podania.

Dla wszystkich poszukujących kulinarnych nowinek i inspiracji oraz sposobu na urozmaicenie codziennej kuchni Kucharek proponuje, oprócz gorącego, czystego barszczu w tradycyjnej formie, także barszcz czerwony z nutą imbirową i delikatną słodyczą moreli. Przepis na wykwitną wersję  barszczu czerwonego poleca dodać orzechy i żurawinę, które nadadzą niespotykane smaku. Ponadto Kucharek oferuje przepis na doskonały chłodnik z rzodkiewką i ogórkiem.

Barszcz czerwony to jedna z ulubionych zup Polaków, teraz można cieszyć się inspirującymi pomysłami, dzięki którym kulinarny sukces jest na wyciągniecie ręki!

Średnia cena detaliczna: 1,29 zł
Gramatura: 48 g

Tradycyjna receptura - nowe inspiracje!

•  z imbirem i morelami
•  z orzechami i żurawiną
•  chłodnik z rzodkiewką i ogórkiem

tagi: Kucharek , Prymat , barszcz , barszcz czerwony ,