Kampanie i Promocje

Zupy Knorr w ofercie vendingowej

Piątek, 03 sierpnia 2012 Autor: Monika Dawiec,
Unilever Food Solutions wspólnie z Ideal Group wprowadzają na polski rynek gęste zupy vendingowe wraz z maszyną do ich serwowania.

Projekt przeznaczony jest do wykorzystania przede wszystkim w miejscach, gdzie nie ma możliwości przygotowania gorącego posiłku, typu: stacje benzynowe, fabryki, biura, szkoły bądź uczelnie (tam, gdzie zwykle znajdują się automaty z napojami czy też innymi artykułami spożywczymi).

Dostępny asortyment to zupy w trzech smakach: pomidorowa z grzankami i makaronem, curry z grzankami i makaronem oraz pieczarkowa z grzankami, z możliwością ustawienia ich mocy (słaba, normalna, mocna). Ilość dozowanego produktu może być ustawiona stosownie do wielkości kubka (250 ml lub 300 ml).

Urządzenie mieści ok. 240 porcji, w trzech kontenerach. Wyposażone jest w fotokomórkę, która zapobiega wydaniu produktu bez podstawienia kubka. Opcjonalnie może też posiadać mechanizm akceptujący karty magnetyczne/płatnicze lub monety i wydający resztę. Maszynę udostępnia Ideal Group na zasadzie dzierżawy, ewentualnie kupna.

Zupy vendingowe Knorr umożliwiają podanie w bardzo wygodny sposób gorącego, pełnowartościowego posiłku, z widocznym makaronem, grzankami oraz kawałkami warzyw – danie jest apetyczne i pożywne.

tagi: Knorr , veding , zupy ,