Z rynku FMCG

Wielka księga grillowania według Webera

Czwartek, 05 lipca 2012 Autor: Monika Dawiec,
160 najnowszych przepisów na potrawy przyrządzane na grillu gazowym, elektrycznym i węglowym - wszystko, co trzeba wiedzieć o grillowaniu.

160 najnowszych przepisów na potrawy przyrządzane na grillu gazowym, elektrycznym i węglowym. Klasyczne steki, żeberka i burgery oraz modne i oryginalne przysmaki z dalekich krajów. Ponadto specjalne przepisy na sosy, marynaty i mieszanki przyprawowe.

Grillowanie krok po kroku – ponad 1000 szczegółowych zdjęć. Najważniejsze techniki i czynności poprzedzające grillowanie, a także szczegółowe porady fachowców dotyczące przyrządzania na grillu mięsa, ryb, warzyw i owoców. Znajomość zasad grillowania warunkiem sukcesu.

Cenne wskazówki, jak perfekcyjnie rozpalać grill węglowy lub gazowy. Podstawowe wiadomości o wędzeniu na gorąco, przegląd akcesoriów do grillowania oraz przydatne tabele czasu grillowania różnych produktów spożywczych.

tagi: grill , Webber , Jamie Purviance ,