Uczestniczący w zabawie miłośnicy sera wykazali się wyjątkową kreatywnością w kuchni. Przed obrady jury pod przewodnictwem Karola Okrasy trafiły m.in. przepisy na piłkarskie ciasto w kształcie boiska, czy przekąski w kształcie koszulek piłkarskich.
Laureaci konkursu wzięli udział w warsztatach kulinarnych prowadzonych przez Karola Okrasę – szefa kuchni w restauracji „Platter by Karol Okrasa”. 19 kwietnia w hotelu Novotel przy ulicy Marszałkowskiej uczestnicy, podzieleni na trzy grupy zostali poproszeni o wymyślenie własnej restauracji (do wyboru kuchnia Marokańska, Włoska, Hiszpańska) - od nazwy, po hasło reklamowe oraz przygotowanie wspólnie dwóch dań z serem Hochland, według autorskich przepisów prowadzącego. Na koniec wszyscy uczestnicy mogli skosztować przygotowanych potraw, a Karol Okrasa wprawnym okiem ocenił kulinarne dzieła sztuki.
Po zakończeniu rywalizacji, zaproszono wszystkich na uroczystą kolację, przygotowaną przez samego Mistrza. Uczestnicy mogli cieszyć podniebienie takimi specjałami jak kalmary z pianką chrzanową oraz policzki wołowe. Rozmowom oraz towarzyszącym atrakcjom nie było końca. Każdy uczestnik wyszedł z uśmiechem na twarzy oraz bagażem niezapomnianych wspomnień.
Trwające od 12.03.2012 do 6.04.2012 działania objęły konkurs na kreatywne przepisy, kampanię social ads, reklamy Google, reklamy display na witrynach kontekstowych oraz portalach horyzontalnych, a także mailing.
Za przeprowadzenie kampanii odpowiedzialna była agencja K2, zakupem mediów zajął się dom mediowy ACR.
tagi: Hochland ,
W maju 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach...
Bartosz Olejarski został powołany na stanowisko Dyrektora...
W maju br. ceny w sklepach spożywczych wzrosły średnio rok...
Eksperci apelują o mądre instrumenty wsparcia...
Problemem są też niejasne ich interpretacje...
Firmy apelują o szybkie wdrożenie przepisów...
Konieczne jest złagodzenie podejścia...
Napływ nowych pracowników znacznie zmienił polski rynek pracy...