Mieszanka Ciasta Parzonego BRAUN Brandmasse jest idealna do wypieku m.in. blatów, ptysiów, eklerów, groszku ptysiowego. Charakteryzuje się szybkim i prostym użyciem bez konieczności zaparzania mąki, zdecydowanie lepszym smakiem i kolorem ciasta w stosunku do przygotowywanego metodą tradycyjną oraz pewną produkcją i bardzo dużą wydajnością.
- Mieszanka Ciasta Parzonego BRAUN Brandmasse to najwyższej jakości produkt. Gwarantuje zawsze wysoką, jednolitą jakość wyrobów gotowych przy zachowaniu bardzo korzystnej kalkulacji cenowej – informuje Marcin Hruszka, technolog-cukiernik Martin Braun.
Krem CREMONTE to delikatny krem z naturalnym aromatem waniliowym. Posiada bardzo szerokie zastosowanie w wielu wyrobach cukierniczych. CREMONTE bardzo dobrze łączy się z tłuszczami i z pastami, łatwo się ubija, dobrze utrzymuje puszystość oraz jest bardzo wydajny i prosty w użyciu. Gotowy krem nie klei się i łatwo się kroi (nie ciągnie się).
- Nowy krem CREMONTE jest wyśmienity do wypełnień i przekładania ciast deserowych i karpatkowych, ptysiów, napoleonek, eklerów, tortów i ciastek deserowych. Bardzo prosty i ekonomiczny w użyciu pozwala zaoszczędzić czas oraz pieniądze – dodaje Marcin Hruszka.
Obydwie nowości: mieszanka Ciasta Parzonego BRAUN Brandmasse, jak i krem CREMONTE objęte są akcją „Karpatkowa jesień z Martin Braun”. Przy zakupie kartonu kremu Klient otrzyma w zestawie profesjonalną miarkę do wody, przy zakupie worka ciasta parzonego – elegancką rózgę, natomiast nabywając obydwa produkty – wysokiej jakości blachę do wypieków cukierniczych. Promocja trwa od 10 października do 22 grudnia 2011 r.
- Karpatkowa promocja Martin Braun to kolejna akcja, która została przygotowana w oparciu o nasze spotkania z cukiernikami podczas szkoleń. Nie jest to jednak jedyna jesienna niespodzianka, którą przygotowaliśmy dla naszych Klientów. Już 7 listopada rusza wyjątkowy „Kiermasz świąteczny Martin Braun”, na którym będzie można nabyć hity produktowe w zestawach ze świątecznymi prezentami: ciepłą bluzą polarową, profesjonalną formą cukierniczą „łezki” oraz blachą do wypieków . Wśród surowców m.in. uwielbiane przez cukierników kremy Covela, mieszanka Ciasto Kakaowe, mieszanka Sandquick oraz idealny na świąteczne wypieki koncentrat ciasta korzennego – informuje Krystian Rafał Cieślak z Działu Promocji Martin Braun.