Cisowianka jest najsmaczniejsza! Taki werdykt wydało jury złożone z przedstawicieli redakcji miesięcznika „Logo”. Spośród dziesięciu różnych wód, wśród których znalazła się także jedna z najdroższych wód świata, jednogłośnie wybrano właśnie Cisowiankę.
Jury składające się z redakcji miesięcznika „Logo”, przy wsparciu redaktor naczelnej „Kuchni” postanowiło wybrać wodę o najlepszym smaku. Przed jurorami stanęło dziesięć dzbanków, każdy oznaczony numerem. Testowi poddano cztery polskie wody mineralne i źródlane: Cisowiankę, Nałęczowiankę, Żywiec Zdrój i Kroplę Beskidu, wodę oligoceńską, walijską Tau i cztery „kranówki”.
Wodę oceniano pod względem wyglądu, smaku i zapachu. Każdy z testujących skrupulatnie zapisywał swoje spostrzeżenia dotyczące wody. Najczęstszym określeniem jury, padającym pod adresem Cisowianki było ”orzeźwienie”, pojawiło się także poetyckie porównanie, że jest ”jak świeża bryza”. Te wyjątkowe walory smakowe to wynik unikalnej kompozycji minerałów pochodzących ze źródła położonego aż sto metrów pod powierzchnią ziemi. Smak Cisowianki został wyróżniony nie po raz pierwszy. To właśnie Cisowianka jest jedyną polską wodą, która znalazła się wśród najlepszych wód świata prezentowanych na portalu Finewaters.com prowadzonym przez sommeliera wody Michael’a Maschę. Otrzymała także nagrodę Superior Taste przyznawaną przez International Taste and Quality Institute z Belgii. Zwycięski test Cisowianki po raz kolejny udowodnił, że to co zdrowe może być i smaczne!