Konkurs Najlepszego Smaku organizowany jest co roku przez Międzynarodowy Instytut Smaku i Jakości (iTQi). W jego jury zasiada ponad stu specjalistów zrzeszonych w najsłynniejszych europejskich stowarzyszeniach kulinarnych. Przez kilka dni w tzw. „ślepych testach" (nie znając marki, ani kraju pochodzenia jury analizuje smak, zapach, a także „pierwsze wrażenie" jedzenia i napojów) oceniają oni wyroby z najróżniejszych zakątków świata. Najlepszym produktom przyznwana jest nagroda Superio Taste świadcząca o jakości, klasie i wyjątkowym smaku.
Cisowianka Perlage i Classique dostępne są w butelkach o pojemności 0,7 wykonych z najwyższej jakości materiału łączącego w sobie lekkość plastiku i estetykę szkła. Wkrótce dostępne będą także w niezwykle eleganckich, szklanych butelkach o pojemnościach 0,3 i 0,7 l.
(Maja Święcka)
tagi: Cisowianka ,
Łukasz Chałaczkiewicz awansował na Dyrektora Generalnego...
Planowana przez rząd podwyżka akcyzy na alkohol – o 15% w...
Z początkiem września stanowisko Dyrektora ds. Sprzedaży...
Inflacja to dziś największa obawa liderów biznesu –...
Eksperci przewidują dalszy wzrost popularności tej formy...
Nasilają się konflikty na wsi wraz z napływem nowych...
Główny Inspektor Pracy ocenia projekt pozytywnie, widząc w...
Forum Obywatelskiego Rozwoju (FOR) alarmuje: projekt ustawy o...