Konkurs Najlepszego Smaku organizowany jest co roku przez Międzynarodowy Instytut Smaku i Jakości (iTQi). W jego jury zasiada ponad stu specjalistów zrzeszonych w najsłynniejszych europejskich stowarzyszeniach kulinarnych. Przez kilka dni w tzw. „ślepych testach" (nie znając marki, ani kraju pochodzenia jury analizuje smak, zapach, a także „pierwsze wrażenie" jedzenia i napojów) oceniają oni wyroby z najróżniejszych zakątków świata. Najlepszym produktom przyznwana jest nagroda Superio Taste świadcząca o jakości, klasie i wyjątkowym smaku.
Cisowianka Perlage i Classique dostępne są w butelkach o pojemności 0,7 wykonych z najwyższej jakości materiału łączącego w sobie lekkość plastiku i estetykę szkła. Wkrótce dostępne będą także w niezwykle eleganckich, szklanych butelkach o pojemnościach 0,3 i 0,7 l.
(Maja Święcka)
tagi: Cisowianka ,
W kwietniu ceny w sklepach wzrosły rdr. średnio o 5,6%, czyli...
Grupa Eurocash w pierwszym kwartale 2025 r. wypracowała 6,9...
W I kw. 2025 r. stwierdzono 9,3 tys. przestępstw kradzieży w...
Mennica Skarbowa odnotowała około 50-procentowy wzrost...
Co ósmy wciąż jednak nie potrafi ich wskazać...
Obecnie 49,1% Polaków dobrze ocenia swoją sytuację...
Platforma strategicznego dialogu w Warszawie i Waszyngtonie...
Kobiety wciąż są w mniejszości we władzach spółek...