„Jadło spod strzechy" to żywność przyrządzana w małych, przydomowych wytwórniach. Tradycyjny sposób przyprawiania, suszenia, kiszenia i obróbki, wykorzystanie ziół, przypraw korzennych i naturalnych procesów pasteryzacji - to wszystko zapewnia niepowtarzalny, domowy smak i zapach proponowanych produktów.
W asortymencie sklepu znaleźć można wędliny, przetwory z warzyw i owoców, produkty ekologiczne, nabiały, makarony, jaja, oleje, miody, herbaty, soki i nektary - wszystkie oparte na świeżych, wiejskich produktach, staropolskiej tradycji produkcji oraz w przystępnych cenach.
Sklep delikatesowy „Jadło spod strzechy" znaleźć można w Poznaniu w Centrum Handlowo-Biurowym Kupiec Poznański (II piętro, koło rotundy). Więcej szczegółów na http://www.kupiecpoznanski.pl/.
(M.D)
tagi: kupiec poznanski ,
Znamy laureatów Sustainability Awards For Retail! Podczas...
Należąca do koncernu FoodWell marka Bakalland dołączyła do...
Trwają prace nad nową ustawą o Rzeczniku MŚP...
Zawirowania w światowym handlu...
Rodzimym firmom przyda się promocja ze strony instytucji...
Firmy skupiają się na gromadzeniu zapasów...
Światowi dostawcy nie nadążają z dostawami do Polski...