Limitowana seria Mokate Cappuccino stanowi również premierę nowych opakowań. Warto tutaj zaznaczyć, że oprócz odświeżonej kolorystyki i elementów graficznych, znalazł się na nich znaczek „wybieram bez konserwantów". Znaczek ten ma przypominać konsumentom, że Mokate Cappuccino nie wymaga dodawania substancji konserwujących, ponieważ produkowane jest w technologii suszenia rozpyłowego. Technologia ta - stosowana od początku produkcji cappuccino przez Mokate - zapewnia odpowiednią trwałość produktów.
Mokate Cappuccino Maestro Renato Bonni jest od wielu lat najlepiej sprzedającym się napojem kawowym tego typu w Polsce. Ponad 70% konsumentów sięgających po cappuccino wybiera jeden ze smaków dostępnych w ramach linii Mokate Cappuccino Maestro Renato Bonni. O niepowtarzalnym smaku Mokate Cappuccino decydują starannie dobrane składniki wykorzystywane w zaawansowanym technologicznie procesie produkcji.
Mokate Cappuccino Maestro Renato Bonni oferowane jest w poręcznym opakowaniu strunowym umożliwiającym wielokrotne otwieranie i zamykanie torebki. Waga 110 g + 22 g gratis, pakowane do pudełek kartonowych po 10 sztuk.
(Maja Święcka)
tagi: Mokate ,
Polska Izba Handlu z zaniepokojeniem przygląda się...
Niemal co 3. przedsiębiorca w Polsce prognozuje pogorszenie...
Firma Mars Polska po raz kolejny została wyróżniona za swoje...
Konieczne jest złagodzenie podejścia...
Napływ nowych pracowników znacznie zmienił polski rynek pracy...
W odpowiedzi na postulaty organizacji pracodawców i związków...
Prof. G. Kołodko: Trump osiągnie efekt odwrotny od...
Ich udział najszybciej rośnie w Polsce...