Siedziba Klubu Polskiej Rady Biznesu - Pałac Sobańskich - już po raz czwarty zamienił się w miejsce spotkania dla top managerów. Miejsce doskonale wpisało się w charakter kolacji i stanowiło elegancką oprawę wieczoru. Whisky Dewar's, która jest nieodłącznym elementem każdego spotkania, nie zabrakło także tym razem.
Zaproszeni goście, popijając Dewar's White Label, z niecierpliwością czekali na wykład eksperta wysokogatunkowej whisky, Jacka Krawczyka. Specjalista przybliżył obecnym historię marki Dewar's, zdradził w czym tkwi tajemnica smaku tego trunku i zachęcił wszystkich do udziału w ślepym teście.
Zaproszeni goście otrzymali dwie próbki. Jedną z nich była Whisky Dewar's 12 YO, drugą natomiast Ballantine's 12 YO. Jacek Krawczyk dawał wskazówki, czym kierować się w podczas degustowania trunków. Obecni oceniali kolor, zapach i smak whisky. Po raz kolejny faworytem okazała się whisky marki Dewar's.
Po zakończonym teście Dariusz Chlastawa, prezes Stowarzyszenia Klubu Miłośników Zegarów i Zegarków, przedstawił historię i ciekawostki ze świata zegarmistrzów.
Biznesową kolację uświetniła premiera nowych butelek whisky Dewar's White Label i Dewar's 12 YO. Zaproszeni goście mogli osobiście przekonać się o odważnym designie i żywych kolorach nowych opakowań, które bardzo przypadły im do gustu.
Podczas wieczoru o podniebienia gości zadbał Jacek Grochowina z restauracji Amber Room. Menu przygotowane przez szefa kuchni zapewniło obecnym prawdziwą kulinarną ucztę a whisky Dewar's przeniosła w świat szkockich destylarni.
(M.D)
tagi: dewar's ,
W tym roku Browar Okocim świętuje 180-lecie istnienia. Z tej...
Znamy laureatów Sustainability Awards For Retail! Podczas...
Grupa wypracowała stabilne wyniki finansowe na poziomie 287,4...
Eksperci szacują, że niewyspani pracownicy mogą kosztować...
Trwają prace nad nową ustawą o Rzeczniku MŚP...
Zawirowania w światowym handlu...
Rodzimym firmom przyda się promocja ze strony instytucji...
Firmy skupiają się na gromadzeniu zapasów...