Chleb żytnii pełnoziarnisty „Mestemacher" dostępny jest w kilkunastu wariantach smakowych (razowy, z musli, z ziarnem słonecznika, wielozbożowy, z otrębami pszennymi, czterozbożowy, z siemieniem lnianym, z pestką dyni i inne).
Pieczywo „Mestemacher" jest produkowane z najwyższej jakości składników, zgodnie ze standardami bezpieczeństwa i higieny na każdym etapie produkcji (IFS, HACCP). Dzięki procesowi pasteryzacji posiada dogodny, 6-miesięczny termin przydatności do spożycia.
(M.D)
tagi: „Mestemacher” ,
Całkowite zadłużenie segmentu food trucków nadal utrzymuje...
W roku jubileuszu 35-lecia Grupa Colian potwierdza swoją...
Komentarz Prezesa Polskiej Izby Handlu...
13,6 dnia – takie terminy przelewów firmy MŚP zapisywały...
Rolnictwo może odegrać znaczącą rolę w niwelowaniu...
Impulsem dla szarej strefy są krajowe podwyżki akcyzy i...
Rada Ministrów przyjęła projekt nowelizacji ustawy o...