Chleb żytnii pełnoziarnisty „Mestemacher" dostępny jest w kilkunastu wariantach smakowych (razowy, z musli, z ziarnem słonecznika, wielozbożowy, z otrębami pszennymi, czterozbożowy, z siemieniem lnianym, z pestką dyni i inne).
Pieczywo „Mestemacher" jest produkowane z najwyższej jakości składników, zgodnie ze standardami bezpieczeństwa i higieny na każdym etapie produkcji (IFS, HACCP). Dzięki procesowi pasteryzacji posiada dogodny, 6-miesięczny termin przydatności do spożycia.
(M.D)
tagi: „Mestemacher” ,
Maspex Romania SRL, spółka należąca do Grupy Maspex...
Wygodne dostawy w ciągu maksymalnie 30 minut, bogaty wybór...
Kurczący się rynek piwa może mieć poważne reperkusje –...
Na rynku pojawił się nowy rodzaj oszustwa...
Komisja szuka nowych źródeł dochodów...
Nowa rządowa strategia ma w tym pomóc...
Komentarz Prezesa Polskiej Izby Handlu...
13,6 dnia – takie terminy przelewów firmy MŚP zapisywały...