MARTINI Rosato
Ziołowe, wyrafinowane i eleganckie. Pierwszy raz zaistniało w 1980 roku. MARTINI Rosato łączy w sobie głębie ziół i równowagę delikatnego, włoskiego, różowego wina gronowego. Starannie dobrane przyprawy korzenne nadają trunkowi mocnego wyrazistego aromatu. Rosato jest podstawa wielu napojów mieszanych, często łączonych z wódka i ginem.
MARTINI Prosecco
Białe, włoskie, wytrawne wino musujące. MARTINI Prosecco jest niepowtarzalnym winem produkowanym z zachowaniem wszelkiej dbałości o tradycje włoskiego rzemiosła. Smak MARTINI Prosecco wyróżnia się świeżością i orzeźwiającym aromatem. Dzięki doskonałej harmonii, kwasowości i słodyczy, MARTINI Prosecco wspaniale komponuje się z lekkimi daniami kuchni śródziemnomorskiej.
MARTINI ROYALE - królewski smak
Kieliszek do wina napełniamy lodem.
Dodajemy 60 ml Martini Rosato i 60 ml Martini Prosecco.
Na koniec ozdabiamy cząstką pomarańczy.
Buon appetito!
(maj)
tagi: Martini ,
Ceny kakao na światowych giełdach szybko się nie...
Wśród Polaków, którzy będą grillować w majówkę, 88,7%...
Przychody gastronomiczne restauracji pod szyldami SPHINX...
Bilans integracji z UE jednoznacznie na plus...
Sektorami przyszłości są nowe technologie i zielona...
41 proc. skorzystało z dotacji unijnych, a 58 proc. ma to w...
Głównie w domu, odpoczywając, a jeśli na wyjedzie, to...
Niezbędna jest budowa agroportów i rozwój połączeń...