Nowości

Szukasz wysokiej jakości produktów, które sprawdzą się do słodkich deserów na Wielkanoc? Poznaj masy krówkowe HELIO PREMIUM.

Piątek, 08 marca 2024
To linia mas krówkowych polskiego producenta bakalii, która wyróżnia się na polskim rynku brakiem tłuszczu palmowego. Opracowana przez Helio technologia pozwoliła na całkowite wyeliminowanie tego składnika. Wzorowy skład mas krówkowych HELIO potwierdza przyznany im certyfikat „Czytaj skład poleca” oraz liczne nagrody przyznawane innowacyjnej linii mas do ciast HELIO przez ekspertów. Firma HELIO wspiera również akcję „Nie jem palmowego – chronię orangutany”. Jej celem jest podniesienie świadomości na temat tego jak produkcja oleju palmowego negatywnie wpływa na nasz ekosystem.
Masy krówkowe HELIO PREMIUM to tradycyjna receptura, najwyższej jakości składniki, bez tłuszczu palmowego, konserwantów i glutenu.

Dostępne są aż 6 oryginalnych smakach:

•    tradycyjny kajmak,
•    słony karmel,
•    kukułka,
•    o smaku advocata,
•    czekoladowym,
•    i orzechowym.

Możliwości wykorzystania tych pysznych mas są nieograniczone! Można dodawać je do wypieków, deserów, czy też używać jako dip do owoców. Aby zainspirować do kreatywnego wykorzystania naszych produktów, stworzyliśmy wiele wideo inspiracji, które można znaleźć kanale YouTube marki. Poznaj wszystkie smaki i odkryj nowe możliwości kulinarne z Helio Premium!

masy_kr__wkowe.jpg



tagi: Wielkanoc , masy krówkowe , HELIO PREMIUM , rynek spożywczy , sprzedaż , handel , konsument , FMCG , hurt , detal , produkty spożywcze , nowości , przemysł spożywczy , sieci handlowe , sklepy spożywcze ,