Z rynku FMCG

Warsztaty Mój Ulubiony

Środa, 22 listopada 2023
Bohaterami warsztatów "T jak Twaróg, T jak Tradycja", które odbyły się w Studio Kulinarnym Bosch, były wyroby marki Mój Ulubiony: twarogi tłuste i półtłuste oraz Twarożek kanapkowo-sernikowy.
Ten naturalny, tradycyjny nabiał doskonale sprawdza się zarówno na słodko, jak i na słono w każdej kuchni, czego dowodem były przygotowane pod czujnym okiem Szefa Kuchni Zbigniewa Bartza takie pyszne potrawy jak: zupa z dyni z wędzonym twarogiem czy sernik pistacjowy bez pieczenia.


Screenshot_2023_11_22_12_36_46_112_com.miui.gallery.jpg


tagi: Warsztaty Mój Ulubiony , rynek spożywczy , sprzedaż , handel , konsument , FMCG , hurt , detal , produkty spożywcze , nowości , przemysł spożywczy , sieci handlowe , sklepy spożywcze ,