Rodzynki kalifornijskie słyną z niepowtarzalnego smaku. Swój niezrównany aromat zawdzięczają klimatowi Kalifornii i bardzo wysokim standardom produkcji. Pochodzą ze szczepów najlepszych winogron, a unikalna technologia suszenia owoców pozwala uzyskać naprawdę wyjątkowy produkt. Nie dziwi więc fakt, że rodzynki te zaliczane są do najlepszych na świecie.
Teraz te soczyste, naturalnie słodkie rodzynki znajdziemy w wykwintnej otulinie lodów waniliowych Carte d'Or Bakalia. Wyjątkowa kombinacja smaków i połączenie wyszukanych składników stanowić będzie miłe zaskoczenie dla miłośników lodów z linii Carte d'Or.
Sekret lodów Carte d'Or Nocciola kryje się w zawartych w nich orzechach laskowych, pochodzących ze słynnych plantacji gorącej Italii. Basen Morza Śródziemnego pozwala na uprawę szlachetnych odmian leszczyny, które dzięki ciepłemu klimatowi obficie plonują. Orzechy laskowe są delikatne w smaku i lekko słodkawe.
Carte d'Or Nocciola to wyśmienita lodowa ekstrawagancja. Niepowtarzalny smak stanowi idealny deser, którym zechcemy się codziennie delektować. Każdy bowiem moment naszego życia zasługuje na wyjątkową oprawę. Warto więc zadbać o właściwe połączenia.
Zaskakujące kombinacje, autentyczne składniki, wyszukane dodatki - to wszystko odnajdziemy w nowych lodach Carte d'Or.
Sugerowana cena detaliczna 900 ml lodów Carte d'Or Bakalia i litrowej pojemności Carte d'Or Nocciola to 14,90 zł.
(A.S.)
tagi: Algida ,
Znamy laureatów Sustainability Awards For Retail! Podczas...
Należąca do koncernu FoodWell marka Bakalland dołączyła do...
Trwają prace nad nową ustawą o Rzeczniku MŚP...
Zawirowania w światowym handlu...
Rodzimym firmom przyda się promocja ze strony instytucji...
Firmy skupiają się na gromadzeniu zapasów...
Światowi dostawcy nie nadążają z dostawami do Polski...