Kabanosy idealnie wpisują się w codzienne potrzeby żywieniowe współczesnych konsumentów. Po tę popularną przekąskę można łatwo i szybko sięgnąć w każdym momencie dnia. Można je zabrać do pracy czy spakować do szkolnego lunch boxu. Sprawdzą się także jako dodatek do wielu dań – np. sałatek, zapiekanek, tart czy makaronów. Dużym atutem kabanosów jest brak konieczności przechowywania ich w lodówce oraz długa trwałość. Jednocześnie pakowane są w niewielkie porcje – takie, które można zużyć bez ryzyka marnowania żywności, co dobrze wpisuje się w trend „zero waste”.
Sokołowskie Kabanosy międzynarodowe cieszą się od lat wyjątkową popularnością. Teraz zyskały nowe, wyraziste opakowania, czytelnie komunikujące poszczególne wersje smakowe. Te kabanosy są inspirowane podróżami kulinarnymi, a oryginalny smak zapewniają im specjalnie dobrane kompozycje przypraw. Dzięki temu, każdy z wariantów doskonale oddaje charakter regionu, który reprezentuje.
W linii Kabanosów międzynarodowych Sokołów pojawiły się dwie ciekawe nowości:
- Kabanosy angielskie – w ich recepturze wyróżniającym się składnikiem jest wędzony boczek, który idealnie wpisuje się w tradycyjną kuchnię tego kraju oraz świetnie podkreśla smak tych kiełbasek.
- Kabanosy hiszpańskie – swój wyjątkowy charakter zawdzięczają charakterystycznemu zestawowi przypraw, w którym główną rolę odgrywa pikantne chilli oraz słodka papryka.
W linii Kabanosów międzynarodowych są ponadto dostępne Kabanosy: polskie, francuskie, argentyńskie, amerykańskie i włoskie. Wszystkie są produkowane zgodnie ze sprawdzoną, sokołowską recepturą, która jest gwarancją doskonałego smaku i niepowtarzalnego aromatu. Wyróżnia je wysoka mięsność, duża zawartość białka i dobre wartości odżywcze.
Kabanosy międzynarodowe Sokołów w nowych opakowaniach są już dostępne na półkach sklepowych.
Cena: 6,49 zł/op. 100 g