Na rynku pojawiły się oryginalne i zaskakujące 3 smaki dipów śmietanowych typu crème fraiche z: czosnkiem i ziołami, karmelizowaną cebulką i cheddarem oraz pomidorami, papryką i chili. Połączenie śmietanki 18% z charakterystycznymi dodatkami, daje nowoczesny i pyszny efekt. Dobrze sprawdza się w potrawach na zimno, a także na ciepło – nie warzy się, a przy tym wzbogaca smak. Produkty zawierają kultury bakterii. Dostępne są w praktycznych kubeczkach 180 g.
tagi: SM Mlekpol , dipy śmietanowe , rynek spożywczy , FMCG , sprzedaż , handel , konsument , przemysł spożywczy ,
Ceny kakao na światowych giełdach szybko się nie...
Wśród Polaków, którzy będą grillować w majówkę, 88,7%...
Przychody gastronomiczne restauracji pod szyldami SPHINX...
Bilans integracji z UE jednoznacznie na plus...
Sektorami przyszłości są nowe technologie i zielona...
41 proc. skorzystało z dotacji unijnych, a 58 proc. ma to w...
Głównie w domu, odpoczywając, a jeśli na wyjedzie, to...
Niezbędna jest budowa agroportów i rozwój połączeń...