Na rynku pojawiły się oryginalne i zaskakujące 3 smaki dipów śmietanowych typu crème fraiche z: czosnkiem i ziołami, karmelizowaną cebulką i cheddarem oraz pomidorami, papryką i chili. Połączenie śmietanki 18% z charakterystycznymi dodatkami, daje nowoczesny i pyszny efekt. Dobrze sprawdza się w potrawach na zimno, a także na ciepło – nie warzy się, a przy tym wzbogaca smak. Produkty zawierają kultury bakterii. Dostępne są w praktycznych kubeczkach 180 g.
tagi: SM Mlekpol , dipy śmietanowe , rynek spożywczy , FMCG , sprzedaż , handel , konsument , przemysł spożywczy ,
Według danych National Wine Agency of Georgia (LEPL) w ciągu...
Jak wynika z raportu UCE RESEARCH, Hiper-Com Poland i Grupy...
Niezbędna jest budowa agroportów i rozwój połączeń...
66,6% dorosłych Polaków odczuwa przynajmniej jeden z...
Ministerstwo Sprawiedliwości planuje utworzenie e-Sądu...
W adaptacji wspierają rolników nowe technologie ...
Jak podaje ZUS, w ub.r. łączna liczba dni absencji chorobowej...