Kategorie produktów

Kajmak Kuchmistrza

Piątek, 20 listopada 2020 HURT & DETAL Nr 11/177. Listopad 2020
Kajmak Kuchmistrza to gęsta, kremowa masa krówkowa. Oferowana w formie gotowej do użycia może być wykorzystywana do wszelkiego rodzaju słodkich potraw. Produkt jest doskonały do naleśników i gofrów, znakomicie wzbogaca smak kremów tortowych, lodów i deserów. Kajmak Kuchmistrza świetnie sprawdzi się do przekładania wafli, wypełniania kruchych babeczek i ciastek oraz dekoracji domowych muffinek. Można go wykorzystać do przygotowania i dekoracji serników i miodowników. Nadaje się również do kanapek „na słodko”: do smarowania pieczywa czy jako dodatek do przekąsek z twarogiem. Przed świętami w ofercie Mlekovity dostępne będą dwa nowe warianty w tubie 350 g: klasyczny i czekoladowy.

tagi: Mlekovita , Kajmak Kuchmistrza , kremowa masa krówkowa , produkcja , produkty mleczarskie , rynek spożywczy , nabiał , sprzedaż , handel , konsument ,