Kategorie produktów

Produkty w słoikach od PR Łosoś

Poniedziałek, 19 października 2020 HURT & DETAL Nr 10/176. Październik 2020
W ostatnim czasie Przetwórstwo Rybne Łosoś wprowadziło do oferty produkty w słoikach. Na początek zaoferowane zostały Szproty podwędzane w oleju 250 g oraz Pulpety rybne 270 g w dwóch smakach – w pikantnym sosie pomidorowym z warzywami oraz w sosie musztardowo-koperkowym.
Teraz producent poszerza portfolio o Paprykarz szczeciński 270 g, Pulpety rybne w sosie pomidorowym 270 g oraz pasty vege z tuńczykiem 170 g, które oferowane są w trzech wariantach: Pasta z ciecierzycy z tuńczykiem, Pasta z zielonego groszku z tuńczykiem oraz Pasta z czerwonej fasoli z tuńczykiem.



tagi: PR Łosoś , produkty w słoikach , produkty spożywcze , ryby , rynek spożywczy , FMCG , handel , sprzedaż , konsument ,