„Najczęściej oliwki pojawiają się w Polsce w sałatkach i na pizzy. Nie są tak powszechne jak w Hiszpanii. Jesteśmy bardzo zadowolenia ze współpracy z firmą Platan, która dostarcza nam oliwki La Pedriza, dzięki którym nasze bułki zyskały na jakości" - mówi Piotr Lubaszka, właściciel Galerii Wypieków.
Zdrowotne właściwości wynikające z jedzenia pieczywa, w połączeniu z oliwkami, dają nam pewność, że zaczniemy dzień zdrowo i z dużą ilością energii.
(Maja Święcka)
W maju br. kawa mielona zdrożała rdr. w sklepach o 25,1%, a...
Z dumą informujemy, że HELIO S.A. została uhonorowana...
Mutti, włoska firma rodzinna i europejski lider na rynku...
Jak wynika z analizy danych MRiT, w maju liczba wniosków...
Według najnowszego rynkowego raportu, obecnie 18,4% Polaków...
W UE co roku wytwarza się ponad 2,2 mld t odpadów...
Nowa mapa drogowa mogłaby w tym pomóc...
Trwają prace nad uproszczeniami dla rolników...