Dlatego też do ulubionych smaków z oferty marki Prymat – sarepskiej, rosyjskiej, delikatesowej i czeskiej, warto zamówić musztardę w opakowaniu typu PET – sarepską i grillową. Przygotowaliśmy także sporo nowości – musztardy warzywne, czyli jalapeno, pomidorową, czosnkową oraz alkoholowe – z whisky, z piwem i miodem oraz ze śliwowicą.
Kolejną popularną potrawą z grilla jest karkówka, do której konsumenci najchętniej wybierają Przyprawę do grilla klasycznego Prymat, jak również Stek grill.
Warto pamiętać o prawidłowej ekspozycji na regularnej półce oraz miejscach na dodatkowe ekspozytory na przyprawy np. w specjalnej strefie grillowej czy przy stoisku mięsnym lub rybnym, co może wpływać na zwiększenie obrotu sklepu.
Marta Klęka-Nowa
PR Manger
Prymat
tagi: Marta , Klęka-Nowa , Prymat , grill ,
Związek Polskich Przetwórców Mleka apeluje o utrzymanie...
W maju rdr. spadł ruch w placówkach sieci fast food – w...
W maju br. kawa mielona zdrożała rdr. w sklepach o 25,1%, a...
Ze wstępnych danych Ministerstwa Rodziny, Pracy i Polityki...
Przedsiębiorcy wskazują, jak zaktywizować cztery wykluczone...
Jak wynika z analizy danych MRiT, w maju liczba wniosków...
Według najnowszego rynkowego raportu, obecnie 18,4% Polaków...
W UE co roku wytwarza się ponad 2,2 mld t odpadów...