Komentarz Branżowy

Jacek Wyrzykiewicz: Sery Hochland na grilla idealnie sprawdzą się w grillowym menu!

Piątek, 01 maja 2020
Rozpływający się w ustach naturalny camembert, w wersji z aromatycznym zielonym pieprzem albo bazylią i pomidorami to doskonała przekąska w letnim, śródziemnomorskim klimacie.

Z kolei medaliony skrywające wspaniale topiący się ser, będą idealne dla wszystkich fanów intensywnego i bogatego smaku. W wersji na ciepło, z cienką skórką i cudownie miękkim wnętrzem. Można je serwować samodzielnie jako sycące danie lub dodatek do sałatek czy mięs. Elementem grillowego menu są także sałatki. Aby nadać im oryginalny i wyrazisty smak, Hochland proponuje sery typu greckiego. Do wyboru jest klasyczna wersja w bloczku lub kostkach, a także ser w gotowej zalewie oleju z oliwkami i papryką lub nowej wersji smakowej z ziołami. Wystarczy dodać sałatę lub inne ulubione warzywa i pyszne danie w śródziemnomorskim klimacie gotowe. To wygoda i doskonały smak w jednym.

Jacek Wyrzykiewicz
PR & Marketing Services Manager
Hochland Polska
 

tagi: Jacek , Wyrzykiewicz , Hochland , Polska , Sery , grill ,