Trzy produkty Indykpolu wyróżniono w konkursie WYROBY DROBIOWE POLAGRA - FOOD 2009. W grupie PRODUKTY BLOKOWE I miejsce zajął delikatny i aromatyczny Filet Specjał, zaś II lokata przypadła wykonanej według unikalnej receptury Szynce z piersi indyczej. Najlepsze noty w grupie WĘDLIN PÓŁTRWAŁYCH I TRWAŁYCH zdobyła Krakowska sucha wykonana głównie z ciemnego mięsa indyczego charakteryzującego się niską zawartością tłuszczu. II miejsce w grupie KIEŁBAS NIETRWAŁYCH przypadło Parówkom Jedynkom wykonanym z najwyższej jakości mięsa.
Krakowska sucha zajęła także III miejsce w konkursie NAJLEPSZY WYRÓB WĘDLINIARSKI
W OCENIE KONSUMENCKIEJ POLAGRA - FOOD 2009 w grupie WĘDLIN DROBIOWYCH.
W konkursie WYROBY DROBIOWE Indykpol S.A. otrzymał Statuetkę Rzeźnika wyróżniającą producenta za najwyższą średnią ocenę dla konsumenta.
(Maja Święcka)
tagi: Indykpol ,
Dzięki podpisanej z Axpo Polska umowie route-to-market sklepy...
Lidl jako pierwsza sieć handlowa zamontowała butelkomaty we...
Firmy skupiają się na gromadzeniu zapasów...
Światowi dostawcy nie nadążają z dostawami do Polski...
Inwestycje w maszyny i wyższa sprzedaż...
Eksperci zapowiadają, że nowe przepisy TFR i MiCA...
W ubiegłym roku uchwalono 14 tys. stron nowego prawa....