Trzy produkty Indykpolu wyróżniono w konkursie WYROBY DROBIOWE POLAGRA - FOOD 2009. W grupie PRODUKTY BLOKOWE I miejsce zajął delikatny i aromatyczny Filet Specjał, zaś II lokata przypadła wykonanej według unikalnej receptury Szynce z piersi indyczej. Najlepsze noty w grupie WĘDLIN PÓŁTRWAŁYCH I TRWAŁYCH zdobyła Krakowska sucha wykonana głównie z ciemnego mięsa indyczego charakteryzującego się niską zawartością tłuszczu. II miejsce w grupie KIEŁBAS NIETRWAŁYCH przypadło Parówkom Jedynkom wykonanym z najwyższej jakości mięsa.
Krakowska sucha zajęła także III miejsce w konkursie NAJLEPSZY WYRÓB WĘDLINIARSKI
W OCENIE KONSUMENCKIEJ POLAGRA - FOOD 2009 w grupie WĘDLIN DROBIOWYCH.
W konkursie WYROBY DROBIOWE Indykpol S.A. otrzymał Statuetkę Rzeźnika wyróżniającą producenta za najwyższą średnią ocenę dla konsumenta.
(Maja Święcka)
tagi: Indykpol ,
Wraz z początkiem lipca funkcję Dyrektora Marketingu...
Najpierw wprowadzenie podatku akcyzowego na saszetki...
Wstępne obliczenia sugerują, że trwające fale upałów w...
Ze wstępnych danych Ministerstwa Rodziny, Pracy i Polityki...
Przedsiębiorcy wskazują, jak zaktywizować cztery wykluczone...
Jak wynika z analizy danych MRiT, w maju liczba wniosków...
Według najnowszego rynkowego raportu, obecnie 18,4% Polaków...