Zarówno makaron, jak i ryż są wiernymi dodatkami do naszych dań. Polska kuchnia już dawno je doceniła. Warto jednak poszukać nowych odmian i gatunków. Świat makaronu i ryżu jest bowiem niezmiernie bogaty. Z jednej strony tradycja krajów śródziemnomorskich, a z drugiej wieki i kulinarna potęga Azji. Dlatego też sieć Delima zaprasza do zapoznania się z mało w Polsce znanymi, a bardzo wartościowymi odmianami makaronu.
Na półkach w Delimie klienci znajdą makaron wyrabiany od wieków w ten sam, tradycyjny sposób za pomocą specjalnych form. Czy też dodający uroku potrawom makaron kolorowy, albo też niezwykle zdrowy makaron razowy.
(Maja Święcka)
tagi: Delima ,
Znamy laureatów Sustainability Awards For Retail! Podczas...
Należąca do koncernu FoodWell marka Bakalland dołączyła do...
Trwają prace nad nową ustawą o Rzeczniku MŚP...
Zawirowania w światowym handlu...
Rodzimym firmom przyda się promocja ze strony instytucji...
Firmy skupiają się na gromadzeniu zapasów...
Światowi dostawcy nie nadążają z dostawami do Polski...