Zarówno makaron, jak i ryż są wiernymi dodatkami do naszych dań. Polska kuchnia już dawno je doceniła. Warto jednak poszukać nowych odmian i gatunków. Świat makaronu i ryżu jest bowiem niezmiernie bogaty. Z jednej strony tradycja krajów śródziemnomorskich, a z drugiej wieki i kulinarna potęga Azji. Dlatego też sieć Delima zaprasza do zapoznania się z mało w Polsce znanymi, a bardzo wartościowymi odmianami makaronu.
Na półkach w Delimie klienci znajdą makaron wyrabiany od wieków w ten sam, tradycyjny sposób za pomocą specjalnych form. Czy też dodający uroku potrawom makaron kolorowy, albo też niezwykle zdrowy makaron razowy.
(Maja Święcka)
tagi: Delima ,
Polska Izba Handlu z zaniepokojeniem przygląda się...
Niemal co 3. przedsiębiorca w Polsce prognozuje pogorszenie...
Firma Mars Polska po raz kolejny została wyróżniona za swoje...
Konieczne jest złagodzenie podejścia...
Napływ nowych pracowników znacznie zmienił polski rynek pracy...
W odpowiedzi na postulaty organizacji pracodawców i związków...
Prof. G. Kołodko: Trump osiągnie efekt odwrotny od...
Ich udział najszybciej rośnie w Polsce...