W hali Selgros w Poznaniu pojawiła się nowość – specjalna szafa do sezonowania wołowiny na sucho. Urządzenie utrzymuje stałą temperaturę, poziom wilgotności oraz sterylne warunki do dojrzewania najlepszych kawałków wołowiny. Proces sezonowania pozwala nabrać mięsu głębokiego smaku oraz kruchości. Dla klientów hali Selgros dostępny jest t-bone, czyli rostbef i polędwica przedzielone charakterystyczną kością w kształcie litery T, oraz ribeye, czyli antrykot z kością. Oba rodzaje sezonowane są minimum 4 tygodnie. Mięso pochodzi z Warmii i Mazur, jednego z najczystszych regionów Polski. Steki porcjowane są na życzenie klienta.
W ubiegłym roku uchwalono 14 tys. stron nowego prawa....
Bądź na bieżąco z wiadomościami z rynku FMCG
Zaprenumeruj bezpłatny newsletter Portalu Kupców Polskich
Bezpłatny newsletter, to przegląd najważniejszych wiadomości ukazujących się w Portalu Kupców Polskich
www.hurtidetal.pl. Subskrypcja bezpłatna!
Aby zamówić newsletter, wystarczy wpisać adres e-mail w polu poniżej.
Twój adres został dodany do naszego newslettera, dziękujemy!Podany adres email jest niepoprawny
Podając adres email wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych (pokaż więcej)
podanych przeze mnie w powyższym formularzu w zakresie danych identyfikacyjnych i teleadresowych przez Wydawnictwo
Fischer Trading Group Spółka z o.o. dla celów promocji produktów i usług
oraz na dostarczanie mi informacji handlowej za pomocą środków komunikacji elektronicznej.
Jestem świadomy, że podanie danych osobowych jest dobrowolne, a powyższą zgodę mogę w każdej chwili cofnąć w
całości lub w części. Więcej o sposobie przetwarzania Twoich danych osobowych oraz przysługujących Ci w związku z tym uprawnieniach czytaj w Regulaminie.
Pamiętaj, że w każdym momencie możesz zrezygnować z otrzymywania newslettera.